Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Florian Hava, Ioan Corba și Ruben Filimon

Cei mai buni directori de școală din Bihor în 2007

Florian Hava, Ioan Corba și Ruben Filimon

Înainte de vacanță (în 20 decembrie 2007), ministrul Educației, Cristian Adomniței, a premiat cei mai buni directori de unități școlare din țară, în cadrul „Galei directorilor 2007", eveniment aflat la a doua ediție.

Au primit distincții 149 de conducători de unități școlare, câte trei din fiecare județ, respectiv șase din municipiul București. De asemenea, au fost premiați 10 directori de palate și cluburi ale copiilor din toată țara și 10 directori de cluburi sportive școlare/licee cu program sportiv din toată țara. Fiecare director a primit 10.000 RON pentru școala pe care o conduce și o diplomă de merit pentru activitatea de management.
Ministrul Educației i-a asigurat pe cei prezenți de tot sprijinul său și în 2008. „Va fi un an dificil, dar nu voi abdica de la obiectivele pe care mi le-am impus. Investițiile în învățământ vor continua, atât la nivel de infrastructură, cât și la nivel salarial, însă e nevoie și de eforturile dvs. pentru ca fondurile alocate să fie absorbite și cheltuite eficient", a declarat ministrul Cristian Adomniței.
„Galei directorilor" este o inițiativă a ministrului Educației și are ca obiectiv stimularea școlilor românești pentru a oferi servicii de calitate beneficiarilor, părinți și elevi. Criteriile de evaluare au fost stabilite de către MECT și au avut la bază excelența în activitatea managerială, iar selecția a fost realizată de către inspectoratele școlare județene. (Biroul de presă)
În cadrul “Galei directorilor 2007”, județul Bihor a fost  reprezentat de Florian Hava, directorul Școlii cu clasele I-VIII “Dacia” din Oradea, Ioan Corba, directorul Colegiului Economic “Partenie Cosma” Oradea și Ruben Filimon, diirectorul Colegiului Tehnic “Mihai Viteazul” din Oradea. (Ov. DAN)

Trimite email

sâmbătă, 4 aprilie 2020