Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Campania The Pink Days

În perioada 12-18 octombrie, la Lotus Center

Campania The Pink Days

Așa cum v-am obișnuit, odată cu venirea sezonului toamnă/iarnă, Lotus Center organizează campania The Pink Days.

Ediția 2012 se va desfășura în perioada 12-18 octombrie și le va oferi clienților o sumedenie de evenimente, dedicate modei, un super concert cu unul dintre cei mai în vogă cântăreți ai momentului, Alex Velea, dar și multe activități pentru copii.
Startul campaniei „The Pink Days” se va da astăzi (vineri, 12 octombrie), de la ora 19, la etajul complexului comercial, și va continua până pe 18 octombrie. Cei care vor trece prin Lotus Center vor putea urmări zilnic prezentări de modă cu noile colecții toamnă-iarnă ale unora din magazinele complexului. Punctul culminant va fi, în 15 octombrie, de la ora 20, prezentarea de modă a celebrului designer Cătălin Botezatu care își va etala la Oradea noua colecție „Toreador Show by Cătălin Botezatu”.
Ca de obicei, nici cei mai mici dintre orădeni nu vor fi lăsați pe dinafară. Duminică, 14 octombrie, de la ora 12.30, copiii sunt invitații lui Igor, profesorul trăsnit, în Laboratorul Piticot, să ia parte la cele mai năstrușnice experimente, în zona Pellini Top-Violet. Ei vor putea participa și la îndrăgitele ședințe de face painting și modelaj de baloane și vor primi o droaie de cadouri surpriză.
Mega-concertul lui Alex Velea va avea loc în data de 14 octombrie, începând cu ora 18.30, iar iubitorii de shopping vor avea ocazia să se desfășoare la mult așteptata „Noapte a reducerilor”, între orele 18 și 24.
Și, pentru că sănătatea e mai bună decât toate, pe 15 octombrie, între orele 14 – 22, tot în cadrul campaniei „The Pink Days”, centrul comercial sărbătorește Ziua Mondială a Spălatului pe Mâini. Împreună cu echipa Protex, reprezentanții mall-ului vor invita clienții să conștientizeze importanța igienei corecte a mâinilor, semnând astfel stickere în formă de mână, ca un simbol al promisiunii lor că se vor spăla corect pe mâini. În zona intrării principale în complex, vizitatorii vor avea la dispoziție un banner uriaș pe care își vor găsi locul stickerele în formă de mână semnate de trecători. Fiecare semnătură va atrage după sine o mulțime de premii oferite pe loc de consultanții Protex: săpunuri antibacteriene Protex și broșuri educaționale care să-i ajute să își țină acest angajament. Tot cu această ocazie, și copiii vor fi „instruiți” de profesorul Igor cu privire la igiena corectă a mâinilor. La finalul programului și micuții vor contribui cu amprenta mânuțelor pe bannerul gigant, și bineînțeles vor fi recompensați. (S. B.)

Trimite email

miercuri, 30 septembrie 2020

Poza zilei

Câștigă o tabletă Smart!

La împlinirea a 20 de ani de activitate,
Universitatea Agora din Oradea organizează un concurs pentru elevii claselor a XII-a
Dacă ești elev în clasa a XII-a și dorești să câștigi o tabletă Smart, urmează cei trei pași:
1. Cere o recomandare dirigintelui tău.
2. Redactează un eseu-prezentare cu titlul ,,Dăruiește învățătură"!
3. Scanează sau fotografiază recomandarea și eseul și trimite-le pe adresa de email: agora20@univagora.ro.
Fii conectat! Fii învățat!
Și tu ai dreptul la educație!