Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Revista 18 Tabu

Proiect pentru tineret „Să vorbim despre noi”

Revista 18 Tabu

Fundatia EYP România anunță derularea proiectului „Să vorbim despre noi” (Let’s talk about us!), în perioada august 2012-ianuarie 2014.

Proiectul se deruleaza cu sprijinul Comisiei Europene prin Programul „Tineret în actiune” – „Youth in action” - și prin contribuția unor sponsori locali. În cadrul proiectului echipa de lucru alcătuită din tineri elevi de liceu sau studenți va edita lunar Revista „18 Tabu”, cu distribuție gratuită în instituțiile de învățământ din Oradea - Bihor și Gyula, în locațiile partenere și sampling stradal. Subsecvent se vor realiza emisiuni radio și TV pe teme de interes pentru tineri și comunitatea locală, practic un dialog al tinerilor cu personalități locale din viața publică, economică, culturală sau sportivă.    
Revista este adresată tinerilor și celor din preajma lor și are un conținut educativ și informativ de actualitate în ceea ce privește problematica tinerilor cu vârsta între 16-20 de ani. Revista conține articole și interviuri pe teme de cultură generală, psihologie, pedagogie, juridic, turism, cariere, fashion, petrecerea timpului liber în mod constructiv s.a.m.d.
„18 Tabu” este un ghid educativ al tânărului în lumea de azi, frământată de tentații diverse, de modele controvesate și nepotrivite, de lipsa generală a unei perspective în carieră. Revista este utilă și educatorilor și părinților, dat fiind că abordarea problematicilor „tabu” se va face cu sinceritate și urmărind cele mai noi tehnici educative și psihologice. Sperăm să fie de ajutor și celor ce și-au ales „meseria” nobilă de părinte sau educator în mediul formal (școală), nonformal (ONG-uri) sau informal (societatea civilă în general).  Revista 18 Tabu este editată de colectivul de redacție al Parlamentului European al Tinerilor (tineri elevi și studenți) și prin implicarea comunității locale de tineri, în colaborare cu diverși consultanți în domenii, precum educație, psihologie, pedagogie, juridic (www.18tabu.ro, facebook 18 Tabu) Oradea, 17.10.2012
Organizator proiect: Fundația EYP Romania ( www.eypromania.eu , 18tabu@eypromania.eu , 0722884273)
Finanțator: Comisia Europeană, prin Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP), Programului „Tineret în acțiune”. Acest proiect este finanțat cu sprijinul Comisiei Europene. Acest document reflectă doar punctul de vedere al autorului, Comisia Europeană nu este responsabilă de utilizarea conținutului său. (Crina NICOLAESCU)

Trimite email

marţi, 4 august 2020