Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Medalie de aur pentru elevele Școlii „Nicolae Bălcescu”

Locul I la Tetratlon 2012

Medalie de aur pentru elevele Școlii „Nicolae Bălcescu”

În 25 octombrie 2012, s-a organizat pe Stadionul Tineretului din Oradea, etapa municipală de Tetratlon la fete și băieți, clasele V-VIII, din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” din Oradea a participat la acest concurs cu următoarele eleve: Tunyogi Orsolya, Szocs Anita (cls. a VIII-a D), Koteles Andrea (cls. a VII-a E), Nagy Mercedes (cls. a VII-a D) și Vâlcea Gabriela (cls. a VII-a A), ele fiind îndrumate de doamna profesor Simuț Beatris.
Concursul de tetratlon constă din patru probe: alergarea de viteză pe distanța de 60 de metri, săritura în lungime (1 pas 1/2) cu elan la groapa de nisip, aruncarea mingii de oină la distanță cu elan și alergarea de rezistență la 800 de metri.
La fiecare probă se punctează separat concurenții și la finalul competiției se adună punctele concurenților la toate cele patru probe.
Din cele 9 școli gimnaziale din municipiu care au participat la această competiție, fetele de la „Nicolae Bălcescu” au reușit să se claseze pe primul loc, cu un punctaj maxim (801 puncte).
Astfel am reușit să ne calificăm la etapa  județeană, unde țintim o nouă victorie de răsunet.
Felicitări atletelor noastre de aur! (prof. Simuț Beatris)

Trimite email

vineri, 23 august 2019