Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Dna prof. Mirela Tanc și Școala Gimnazială „Oltea Doamna” au obținut Certificatul European de Calitate

Premiul european de calitate

Dna prof. Mirela Tanc și Școala Gimnazială „Oltea Doamna” au obținut Certificatul European de Calitate

În urmă cu opt zile, în 22 octombrie 2012, doamna profesor Mirela Tanc și școala la care lucrează, Școala Gimnazială „Oltea Doamna” din Oradea, condusă de dl director Mircea Mitran, au primit înștiințare că au obținut Certificatul European de Calitate.

Prima oară când am scris despre un asemenea succes a fost în urmă cu un an, pe 10 noiembrie 2011, când doamna profesor Mirela Tanc a fost invitată la Bruxelles (în perioada 17-19 noiembrie 2011, la seminarul de contact eTwinning „Getting started with a (new) eTwinning project”, organizat de către cele trei centre naționale eTwinning belgiene).
Redăm, în continuare, Felicitarea primită de doamna profesor, pe 22 octombrie 2012.
Stimată(e) MIRELA TANC,
Felicitări! Școala dumneavoastră a obținut Certificatul European de Calitate pentru rezultatele deosebite obținute în proiectul eTwinning " Easter Activities". Astfel, eforturile dumneavoastră, ale elevilor și școlii în care activați au fost recunoscute la cel mai înalt nivel european.
Ca urmare, veți primi un certificat pe care-l puteți afișa pe site-ul dumneavoastră și, de asemenea, etala la loc de cinste în școală. În plus, proiectul dumneavoastră va fi expus într-o secțiune specială a portalului european www.etwinning.net.
Încă o dată, felicitări pentru reușita dumneavoastră și sperăm să ne putem întâlni la una dintre manifestările eTwinning din acest an.
Cu respect,
eTwinning Team

                       
etw_europeanqualitylabel_52449_ro.pdf
etw_europeanqualitylabel_52449_ro.pdf
175K   Vizualizați   Descărcați  
 
Ce am mai putea adăuga la toate acestea?
Felicitări, doamnă profesor Mirela Tanc! Felicitări, domnule director Mircea Mitran!
Felicitări colectivului de cadre didactice și elevi de la Școala Gimnazială „Oltea Doamna” pentru obținerea, pentru a doua oară, a Certificatului European de Calitate!
Ovidiu DAN

Trimite email

duminic, 18 august 2019