Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Senatul Universității Agora a acordat profesorului american Robert Joseph Childs titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Agora

Vineri, sub cupola Universității Agora din Oradea, a răsunat, pentru prima oară, Imnul SUA

Senatul Universității Agora a acordat profesorului american Robert Joseph Childs titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Agora

Imnul Statelor Unite ale Americii a răsunat pentru prima oară sub cupola Universității Agora, vineri (2 noiembrie 2012), în cadrul ceremoniei de acordare, de către Senatul Universității a titlului de Doctor Honoris Causa profesorului Robert Joseph Childs, decanul Facultății de Business and Legal Studies din cadrul Southeastern University, Lakeland, Florida.

Profesorul american s-a remarcat în cariera sa lucrând pentru unele firme din Silicon Valley, a condus departamentele de Marketing și a fost consultant strategic la Prefersoft Inc, Duarte Design Inc, Chaparral Communications Inc, Cayson Electronics Inc.
Succesul în cariera științifică a devenit evident în ultimii 10 ani când, ca profesor de business la Bethany University din California și apoi profesor și decan la Facultatea de Drept și Afaceri a Universității Southeastern din Florida, a publicat mai multe cărți și articole în domeniul afacerilor, managementului resurselor umane și managementului strategic.
În prezența membrilor Senatului și a conducerii universității (prof. univ. dr. ing. Mișu Jan Manolescu, prof. univ. dr. Ioan Dzițac, prof. univ. dr. Adriana Manolescu, conf. univ. dr. Gabriela Bologa, prof. univ. dr. Elena Iancu),  dl Mișu-Jan Manolescu a citit Laudatio, iar rectorul universității, dl Ioan Dzițac, i-a înmânat profesorului Robert Joseph Childs diploma de Doctor Honoris Causa al Universității Agora.
Proaspătul Doctor Honoris Causa a ținut o conferință despre importanța valorilor umane în economiile de piață ale statelor din Uniunea Europeană și din Statele Unite ale Americii. În acest context el a subliniat rolul pe care universitățile îl au în construirea și promovarea acestor valori, punând accentul pe capacitatea universităților particulare, dotate cu flexibilitate și adaptabilitate rapidă la cerințele pieței muncii.
Studenții și profesorii universității, alături de personalități din rândul oamenilor de afaceri și șefi ai unor instituții orădene, s-au regăsit în cuvintele profesorului Childs, și au rezonat cu atmosfera academică a evenimentului, făcând un alt pas către Acces la succes (deviza Universității Agora).
Alina MANOLESCU
Ovidiu DAN
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Senatul Universității Agora a acordat profesorului american Robert Joseph Childs titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Agora.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 20 septembrie 2019