Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Halloween tânăr la Cîmpani

Toamna ruginie și dulce a adus..

Halloween tânăr la Cîmpani

Toamna ruginie și dulce a adus la Școala Gimnazială „Georgiu Popa” Cîmpani prima ediție a spectacolului-concurs „Pumpkins’ Party” de Halloween.

Participanți au fost cu mic cu mare cei 90 de elevi din clasele I-VIII din școală.
Spectacolul- concurs a fost pregătit de doamna profesoară de limba engleză Denisa Lucuța, sprijinită de doamnele profesoare Elena Rengle, Adina Oancea, Anca Boldor și Ioana Boc.
„Jurații” au fost directorul școlii - prof. Ioan Moza, prof. Adina Oancea, prof. Ioana Boc și Mariana Bogdan, elevă în clasa a VII-a.
Echipajele, The No Bodies (clasa a V-a), The Crawling Brains (clasa a VI-a), The Stiffs (clasa a VII-a) și The Gallows (clasa a VIII-a) s-au întrecut în cele patru probe de concurs: 1. Halloween Costumes (locul I Andrei Ciolan, clasa a VIII-a), 2. Apple Bobbing (locul I Vlad Bușe, clasa a VIII-a), Mr. Bones Relay Race (locul I Alexandru Farc, clasa a VI-a) și Pumpkin Parade (locul I echipa clasei a VIII-a).
Cu soarele bătând în ferestrele „împăienjenite” și cu ochi de fantome mijind, elevi ai clasei a VI-a s-au mișcat în pas de zombie pe piesa Thriller a lui Michael Jackson, iar cei din clasele a III-a și a IV-a au cântat și dansat pe cântecul „Scary Night”. Poeziile au invitat la celebrare, iar sceneta „Time for Fall”, interpretată de elevele din clasa a V-a Lidia Popa și Ligia Boldor, a îmbiat la nostalgia provocată de ultimul zbor al frunzelor îngălbenite pentru a se așterne pe pământ.
Premianții au fost răsplătiți cu diplome și toți participanții au primit dulciuri. (Denisa Lucuța)

Trimite email

luni, 19 august 2019