Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Halloween - Nu mi-e frică de bau bau!”

Miercuri, la școlile din Ciumeghiu și Ghiorac

„Halloween - Nu mi-e frică de bau bau!”

Miercuri, 31 octombrie 2012, elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 din Ciumeghiu, dar și cei de la Școala Gimnazială nr. 2 din Ghiorac au sărbătorit Halloween-ul.

Activitatea s-a numit simplu „Halloween - Nu mi-e frică de bau bau!” și a constat în  concursuri cu tematică specifică: „Cel mai frumos costum”, „Cea mai frumoasă mască”, „Cel mai frumos felinar”, precum si o întrecere între clasele V-VIII.
Elevii s-au arătat încântați și au participat în număr mare pentru a-și pune în valoare talentul, creativitatea, imaginația și spiritul de competiție. De aceea, juriul (alcătuit din cadre didactice, precum și organizatoarea evenimentului - prof. de limba engleza Cuibuș Mihaela) a avut o misiune dificilă.
Totuși, la finalul activității, cei mai buni elevi au fost răsplătiți cu diplome și dulciuri.
În organizarea și jurizarea activităților, dna profesor de engleză a fost sprijinută de conducerea școlii: director – prof. Simuț Florica, director adjunct – prof. Moldovan Denisa, și alți profesori: Butișcă Loredana, Sasu Ioana, Sasu Cosmin, Mateuț Marioara și Vidican Petru (de la școala din Ciumeghiu); prof. coordonator Supărare Elena, Barbuș Mariana, Ambruș Cristian, Grec Adrian și Benedekfy Monika (de la școala din Ghiorac). (M. C.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Halloween - Nu mi-e frică de bau bau!”

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 18 august 2019