Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Halloween-ul, sărbătorit în stil copilăresc!

La Grădinița Nr. 5

Halloween-ul, sărbătorit în stil copilăresc!

La Grădinița Nr. 5 (grădiniță arondată Școlii Gimnaziale „Dacia” din Oradea), copiii din grupa mijlocie (îndrumați de dna educatoare Florina Cristina Dulău) și cei din grupa mică (coordonați de dna educatoare Gabriela Pascar) au organizat cu ocazia sărbătorii de Haloween o activitate extracurriculară menită să ne facă să învățăm lucruri noi și în același timp să ne simțim bine.

Am decorat sala de grupă cu elemente specifice anotimpului toamna și bineînțeles ale sărbătorii de Halloween, pentru a le face copiilor o primire cât mai plăcută în ziua respectivă.
Pentru început am sculptat dovleci pe care i-am decorat cu materialele puse la dispoziție, iar pe urmă am relizat o mini-expoziție cu aceștia.
Ne-am pus cu toții câte un costum special și am desfășurat o paradă de prezentare a costumelor de Halloween. Copiii au fost foarte încântați de această prezentare și s-au descurcat de minune.
Pe urmă ne-am așezat cu toții la măsuțe și am servit câteva bunătăți aduse de către părinți.
La final, pentru a încheia cum se cuvine această zi deosebită, am organizat o mini-petrecere unde dansul și voia bună au fost la ordinea zilei.
La plecarea acasă, copiii au primit câte o surpriză constând într-o dipomă și un decor de Halloween, confecționat de către educatoare.
A fost o zi frumoasă pe care ne-am promis să o repetăm și anul viitor. (Florina Dulău)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Halloween-ul, sărbătorit în stil copilăresc!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 30 martie 2020