Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Ora de educație ecologică” la „Lucian Blaga”

Cel mai tare eco-liceu

„Ora de educație ecologică” la „Lucian Blaga”

„Ora de educație ecologică” este numele sub care s-a desfășurat la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, Oradea, diverse activități cu caracter ecologic, activități care au avut ca scop conștientizarea elevilor cu privire la menținerea curățeniei pe domeniul public, a spațiului verde din incinta școlii și colectarea selectivă a deșeurilor.

La aceste activități au participat toți elevii liceului nostru. S-au evidențiat însă, elevii din clasele a III-a A, coordonați de înv. Lațcău Ioan, a III-a B, coordonați de înv. Demian Mariana, a IV-a A, coordonați de înv. Hora Florica și a IV-a B, coordonați de înv. Traier Șandor, care au colectat selectiv deșeuri (hârtie, pet-uri), implicându-i în această activitate și pe părinți, care au răspuns pozitiv solicitărilor.
Clasele de gimnaziu și liceu care s-au implicat în această activitate au fost: a V-a A, VI A, VII A, VIII A, X D, IX C, XI B și XI C, coordonate de profesoarele: Otilia Filip, Felicia Șchiop și Maghiar Nicoleta, iar elevii din clasa a X-a D au făcut curat în părculețul din fața școlii, au săpat și au plantat flori, contribuind la ecologizarea și înfrumusețarea acestui spațiu. (prof. Otilia Filip)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Ora de educație ecologică” la „Lucian Blaga”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 11 august 2020