Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Invitație la lansarea cărții „Hoinari prin anotimpuri. Iarna”

Astăzi, la C.C.D., la ora 16.00

Invitație la lansarea cărții „Hoinari prin anotimpuri. Iarna”

Editura Casa și Casa Corpului Didactic Bihor organizează astăzi (joi, 15 noiembrie 2012), la ora 16.00, la Casa Corpului Didactic Bihor lansarea cărții ilustrate pentru copii „Hoinari prin anotimpuri. Iarna”, autor Susanne Rotraut Berner.

„Hoinari prin anotimpuri” este cea mai cunoscută colecție de cărți ilustrate din Europa pentru dezvoltarea vocabularului și a vorbirii – instrument pedagogic util educatorilor, învățătorilor și profesorilor de limbi străine.  
După o prezentare generală a colecției ilustrate, se va trece la exemple concrete de activități și jocuri care se pot aplica la grupele de preșcolari și clasele de școlari mici. Educatorii și învățătorii care au testat cărțile își vor putea prezenta observațiile și sugestiile.
Recomandăm colecția „Hoinari prin anotimpuri” și cadrelor didactice care se pregătesc pentru un examen de grad sau celor care vor să facă un experiment științific, studenților de la Facultatea de Științe ale Educației, în special celor care își pregătesc lucrarea de diplomă.
În timpul lansării, cărțile se vor putea achiziționa cu 40% reducere. Participanții la eveniment vor primi diplome de participare.
Descrierea volumelor colecției se poate citi aici: http://www.edituracasa.ro/carti-copii
Vă invităm să vă confirmați participarea și pe Facebook pe acest link: http://www.edituracasa.ro/carti-copii
(insp. Delia Tarr Popa)

Trimite email

mari, 18 iunie 2019