Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Norocosul se numește Rebeca Sălăjan

Luni, a avut loc tragerea la sorți

Norocosul se numește Rebeca Sălăjan

Astăzi, luni, 14 ianuarie, la prima oră de curs, s-a extras din urnă biletul norocos pentru desemnarea câștigătorului concursului Câștigă „un milion” (adică 100 RON) la început de an.

Cele 51 de bilete care au intrat în urnă au fost scrise cu ajutorul a două fetițe: Adelina și Teodora (din clasa a II-a B, de la Liceul Pedagogic „Iosif Vulcan” Oradea, clasa care ne-a trimus cele mai multe răspunsuri pentru concurs. Comisia de concurs a fost formată din  patru membri: Andreea Ioana Secară (din a III-a C), Andrei Alex Boguț, Ștefan Mihai Meșter și Ștefania Curilă (din clasa a II-a A), fiecare amestecând bine-bine biletele. Pentru extragerea biletului norocos, dna învățătoare Maria Duma l-a nominalizat pe elevul nr.14 la catalog (Dacian Ladar), care a extras din urnă biletul nr. 46, iar în tabelul concurenților, acest număr era ocupat de Rebeca Sălăjan, din clasa a II-a B, de la Liceul Pedagogic „Iosif Vulcan” Oradea.
La extragere au mai asistat trei eleve practicante (Lavinia Dumea și Naomi Miron, din a XI-a C și Amalia Silaghi, din a XI-a A).
Despre Rebeca, am aflat că în tabăra de studiu de la Șuncuiuș de anul trecut a fost desemnată „Miss Șuncuiuș”. (Ovi DAN)

Trimite email

sâmbătă, 19 septembrie 2020

Poza zilei

Ești pasionat de muzică?

Ești pasionat de muzică și vrei să faci primii pași în cariera ta?
Perfect!
Noi suntem în căutarea unui VOCAL COACH ASSISTANT.
Așadar, nu rata ocazia de a face parte din echipa Enjoy Music!