Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Promovarea proiectului la Grădinița din Lăzăreni

„Suntem o echipă cu inițiativă...”

Promovarea proiectului la Grădinița din Lăzăreni

La Grădinița Nr. 31 din Oradea este încă vremea culesului recoltelor.

Timp de două zile, ne-am consolidat cunoștințele și le-am împărtășit și cu prietenii din grădinițele partenere; am cules roadele învățăturilor noastre și am aplicat cunoștințele în practică.
Miercuri, 21 noiembrie 2012, am făcut o excursie la Grădinița Nr.1 din Lăzăreni, prilej cu care am avut o acțiune de promovare a proiectului educațional „Viața are prioritate”.
Am vorbit cu copiii din Lăzăreni despre importanța respectării regulilor de circulație, pentru viața noastră. Doamna director, prof. Arvai Elena și educatoarea grupei de preșcolari, prof. Olariu Aurelia, au manifestat deschidere și implicare pentru desfășurarea acestei acțiuni.
Puterea dragostei și educației
După-masă, am sădit o mică „grădină de trandafiri” împreună cu părinții, acțiune care consolidează cunoștințele însușite în cadrul temei S.O.S. Pământul. „Micul prinț” (din fragmentul cu același nume, de Antoine de Saint-Exupery) ne-a învățat că cea mai frumoasă floare este cea pe care o iubești și o îngrijești. Așa că și noi, plantând trandafiri, care la primavară vor fi plini de flori, vom avea florile noastre care vor avea parte de grija și dragostea noastră fără margini.
Joi (22 noiembrie), tot în cadrul proiectului educațional „Viața are prioritate”, am desfășurat acțiunea pe stradă „Pietonul isteț”, pentru conștientizarea în rândul tuturor participanților la trafic a faptului că respectarea regulilor de circulație este foarte importantă și că viața are prioritate.
Noi, preșcolarii grupei mari A, coordonați de educatoarele grupei, prof. Bala Elena și Petrica Lidia, cu sprijinul și îndrumarea doamnei director, prof. Turcuț Viorica, având și susținerea tuturor părinților, suntem o ECHIPĂ cu inițiativă și cu încredere în puterea Educației. (Lidia PETRICA)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Promovarea proiectului la Grădinița din Lăzăreni.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 9 aprilie 2020