Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„160 de ani de la nașterea marelui scriitor I.L. Caragiale”

Marți, la C.T. „Traian Vuia”

„160 de ani de la nașterea marelui scriitor I.L. Caragiale”

Marți, 27 noiembrie 2012, la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” Oradea, în cadrul bibliotecii s-a desfășurat activitatea „160 de ani de la nașterea marelui scriitor I.L. Caragiale”.

La activitate au participat doamna bibliotecară Oprea Raluca și doamnele profesoare Roșca Elena, Condurache Simona, Dvorzsik Mariana. Elevii din clasele a X-a F, a X-a H și a XI-a F au asistat la o prezentare a vieții și activității literare ale scriitorului de către elevii Maghiar Sergiu (a X-a F) și Buda Paul (a XI-a F).
În continuare elevii au vizionat câteva secvențe din comedia „O scrisoare pierdută” pe baza căreia s-a organizat un concurs interactiv, desfășurat pe grupe, menit să verifice cunoștințele dobândite până în prezent, precum și atenția elevilor la vizionarea piesei.
Elevii cu rezultatele cele mai bune au fost recompensați cu diplome și dulciuri: Capota Melania – X H, Filip Cristian - X F,  Popa Sergiu – XI F, Hepeș Grațian – X F, Bochiș Mihai - X H, Porcar Sebastian – XI F.
Cu acest prilej, dna bibliotecară a pregătit și o expoziție de carte, afișe, caricaturi, desene ale elevilor inspirate din operele dramaturgului, ceea ce a conferit activității o notă de originalitate. (Cotca Raluca)

Trimite email

luni, 14 octombrie 2019