Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Raul, un posibil mare „inventator”!

Evrika! Unde dai și unde crapă!

Raul, un posibil mare „inventator”!

În cadrul proiectului ,,Eco-școala”, coordonat de dl director, profesor Mircea Mitran, doamna director adjunct, prof. Liliana Bocoi, prof. Laura Ienei și prof. Zbârcea Claudia, la Școala Gimnazială „Oltea Doamna” din Oradea, a avut loc o acțiune de colectare de deșeuri electrocasnice, hârtie și PET-uri.

La acțiunea de mare amploare, s-au implicat toate clasele școlii.
Nici chiar cei mai mici școlari nu s-au lăsat mai prejos!
După implicarea corespunzătoare în „Ziua verde a școlii”, prichindeii clasei I D (înv. prof. Laura Ienei) s-au dovedit vrednici de laudă la această nouă acțiune ecologică.
Elevul Raul Igna, micul ecologist inventator din clasa I D, cu mintea-i  ageră și plin de idei năstrușnice (după cum ne-a povestit dna Laura Ienei) a construit un tractor dintr-un prăjitor de pâine uzat. Raul va participa cu invenția sa la un concurs între școli, organizat de A.P.M. Bihor și firma Ecotic. Raul va concura la secțiunea „Creație din deșeuri”.
„În astfel de situații și la aceste acțiuni, la „Oltea Doamna”, se implică până și portarii școlii, dl Marin Pleș, fiind un bun exemplu demn de lăudat în acest sens”, ține să ne asigure dna profesor Laura Ienei - coordonator de proiect. (Ovidiu DAN)

Trimite email

joi, 22 august 2019