Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Bradul eco de Crăciun

La clasa a IV-a C, din nou în echipă

Bradul eco de Crăciun

Pentru că iarna s-a instalat în calendar, pentru că nu mai e mult până la sărbătorile de Crăciun, pentru că nouă, elevilor clasei a IV-a C, ne place să lucrăm în echipă împreună cu cei dragi din familie și să creăm lucruri originale, ne-am gândit să realizăm din materiale diverse, folosind tehnici variate un brad eco de Crăciun.

Tema se înscrie în cadrul orelor de opțional la Educație ecologică - modalități de reciclare a deșeurilor. Înainte să ne apucăm de treabă, doamna învățătoare ne-a dat sugestii și ne-a ajutat cu unele materiale de care aveam nevoie. Restul a venit de la sine, dorința de a face un brad deosebit ne-a adunat pe toți membrii familiei, prieteni și totul ni s-a părut mai ușor.
 Am avut și un juriu (format din doamnele profesoare: Cîrciumaru Stelieana, Negruț Mariana, Szak Lucia, Bei Claudia și Totorean Irina) care ne-a evaluat produsele. Toți brazii au fost frumoși, unici în felul lor, neștiind pe care să-l alegi pentru a fi premiat. Deși inițial se pregătiseră doar zece premii, în final toți brazii au fost câștigători, copiii primind câte un mic cadou (culegeri, cărți, reviste, busolă, calculator de mână, markere, set de pahare, globuri, căști pentru calculator, obiecte de decor, jocuri etc). Primele trei locuri au fost ocupat de Zaha Diana, Brad Bianca și Bara Emilia.
 Colegii au putut admira în cadrul expoziției organizate pe coridorul școlii brazi din rumeguș, cutii de ceai, sticluțe de actimel, sârmă, capace de sticlă, reviste, ciorapi, carton, covor de plastic, suluri de prosop de bucătărie, conuri de brad, polistiren, hârtie creponată etc. Lucrările vor fi expuse și-n cadrul Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai”, Oradea.
Felicitări elevilor, mulțumiri părinților pentru sprijinul acord! (Dorina Toader)
P. S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Bradul eco de Crăciun.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

smbt, 24 august 2019