Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Iulia Zaha, de la Școala „Dacia” - Marele premiu la concursul internațional „Imaginea păcii”

Joi , la Șc. „Dacia” – 48 de premianți la concursul internațional de desene

Iulia Zaha, de la Școala „Dacia” - Marele premiu la concursul internațional „Imaginea păcii”

Doamna Rodica Dacin, past guvernator Lions România, dna Irina Claudia Crișan – președintele Clubului de doamne Lions Oradea 22 și Bianca Pușcaș (membru al clubului) au premiat joi (6 decembrie 2012) participanții la cea de-a 10 ediție a concursului internațional de desene „Imaginea păcii”.

Clubul Lions Oradea 22 i-a premiat,  de Moș Nicolae, pe toți cei 48 de participanți de la Școala Gimnazială „Dacia”, elevi cu vârsta cuprinsă între 11 și 13 ani.
„Clubul Lions internațional organizează un astfel de concurs de 25 de ani încoace. În fiecare an, această temă se schimbă...
Clubul nostru, Lions Oradea 22, organizează acest concurs de 10 ani încoace. Voi sunteți a 10-a generație... Până la anul viitor, în aceeași vreme, voi puteți exersa, vă puteți documenta, și să aveți desene care de care mai frumoase... Sunt foarte frumoase toate desenele”, a spus doamna Rodica Dacin, în deschiderea evenimentului.
Premiile de participare (constând dintr-un certificat de apreciere pentru participarea la concursul Lions international „Afiș pentru pace” și câte un pachețel de la Moș Nicolae) au fost înmânate de președintele Clubului de doamne, Irina Claudia Crișan. Moșul a avut câte o atenție și pentru directorul școlii, dl prof. dr. Florian Hava (o diplomă) și profesorul de desen, dna Ioana Mureșan.
Marele premiu a fost cucerit la această ediție de eleva Iulia Zaha, din clasa a VII-a A. Iulia a obținut și o mențiune la etapa națională a acestui concurs (precum și un premiu în bani în valoare de 250 de lei); premiul I – Alexandra Dudaș, din clasa a VII-a A (200 de lei); premiul II – Toth Ardelean Cynthia, clasa a VI-a A (150 de lei); premiul III – Mara Darna, cls. a VI-a A (100 de lei); mențiune – Casandra Mușet, clasa a VII-a A (50 de lei).
„Sunt bucuros văzându-vă pe voi bucuroși!”
În cuvântul său, dl director și-a exprimat bucuria pentru succesul elevilor școlii, care au participat pentru prima oară la acest concurs internațional. „Faptul că un elev de la Școala „Dacia” a obținut mențiune la nivel național, la prima participare la acest concurs internațional, este un lucru extraordinar. Eu nu pot decât să vă felicit pe toți. Sperăm că anul viitor participarea va fie și mai masivă și rezultatele vor fi și mai bune”.
43 de premii de participare
Vă propunem să-i cunoașteți și pe ceilalți 43 de participați de la Școala Gimnazială „Dacia” la această ediție a concursului internațional de desene „Imaginea păcii”.
Ardelean Diana și Pașca Ioana (VII B), Bubui Marius (V D), Ruska Kinga (VI D), Isoc Mălina (VII A), Silaghi Cynthia (VI D), Mamo Ithiel (VII A), Torj Diana (VI D), Matica Lavinia, Sav Andra, Maier Aura, Lațcău Antonio și Matei Raluca (VI A), Cora Briana (VI D), Oana Sebastian (VI A), Pop Renate (VII E), Balaj Andi (VI E), Pantea Paula (V B), Corb Andrei și Ițu Anca (VI A), Dascălciuc Teodor (VI D), Pop Maria (V D), Mihiș Alexandra (VI D), Trifa Alexandra, Bala Darius și Domocoș Dariana (VI A), Conta Evelyn (V C), Roman Luana (VI A), Corb Andreea (V C), Măgurean Andrei și Kincses Zsolt (VI D), Somogyi Paul (V D), Sala Antonia (V B), Coțe Adina, Filip Denisa, Mărieș Ștefania și Marian Alexandra (VI C), Vidican Șerban (V C), Popa Daniel și Iagăr Daiana (VI A), Gal Cătălin și Bereczi Adonis (VII B), precum și Mezei Melissa, din clasa a V-a B. (Ovidiu Dan)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Iulia Zaha, de la Școala „Dacia”  - Marele premiu la concursul internațional „Imaginea păcii”. 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 21 august 2019