Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Și la reprezentanța Suzuki, omul sfințește locul!

Privesc în urmă cu ... respect!

Și la reprezentanța Suzuki, omul sfințește locul!

Ca și conducător auto, ajungi uneori să deschizi uși pe care nu le aveai prinse în plan sau pe agendă.

Așa se face că într-o zi, am ajuns și la reprezentanța Suzuki din Oradea.
Nu mi-am propus să le fac reclamă, dar după modul în care ești servit ca simplu și banal client, nu pot să nu las un loc de „Bună ziua!”
În fond și la urma urmei, ei nu și-au făcut decât datoria, iar eu le-am plătit serviciile la tariful în vigoare.
Dar, există un DAR!
Contează cum ești servit, cum ești tratat, cum ți se vorbește, cât de prompt și cât de profesionist ți se onorează o comandă.
Cineva mi l-a recomandat pe maistrul Dan Cozma, șeful de atelier, coordonatorul Service, vorbind frumos de dumnealui; mai întâi ca profesionist, deschis, amabil și plin de intenții bune, intransigent, ferm și de cuvânt, iar ca și om, e un prieten săritor, optimist și îndrăzneț, care te ajută, mai întâi cu o vorbă bună, iar mai apoi te convinge și te îndreaptă pe drumul bun!
Până să ajungi însă să dai cu ochii de dl Cozma (mai tot timpul prezent în atelier, alături de mecanici și electromecanici), te întâmpină un tânăr chipeș, care te măsoară scurt din priviri și te invită cu drag să-ți deschizi inima. E tânărul inginer Mircea Ignat, director vânzări. La câțiva pași distanță, tot din dreapta, îți zâmbește Ruxandra Ceresan - consilier vânzări, stilată și manierată; parcă ai fi tentat să spui că a absolvit un curs de manechine și de bune maniere.
Din stânga, te măsoară și te „califică” o doamnă cu experiența vieții și cu vechi state de plată în contabilitate și administrație, dna Csengeri Maria.
O mână de oameni, dar fiecare știe ce are de făcut și se străduiește să-și cinstească locul. Așa i-am citit eu, dar nu la prima vedere, ci după o bună bucată de vreme...
„De la anu’ vom avea și linie ITP”
Maistrului Dan Coszma, am început să-i spun, prietenește Maestre!
Te obligă într-un fel respectul pentru competență, seriozitate și dăruire, dar și pentru o personalitate puternică ce te cucerește cu sinceritatea și amabilitatea, cu farmecul dat de spiritul viu și scânteietor al omului în halat albastru, care știe să fie filosof într-ale meseriei, dar respectuos cu clientul.
„Vă mai așteptăm pe la noi..., mai cu seamă că de la anu’ vom avea și linie ITP, tinichigerie, vopsitorie și chiar și vulcanizare”, îmi spune maestrul C.D., la despărțire.
Am cunoscut un Om, care, alături de ceilalți colegi ai săi, face cinste, onorează locul de muncă, la o reprezentanță fruntașă în România! Ovidiu DAN
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Și la reprezentanța Suzuki, omul sfințește locul!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 12 decembrie 2019