Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

În așteptarea lui Moș Crăciun

Pe scena de la Era Shopping Park

În așteptarea lui Moș Crăciun

Elevii clasei a II-a A de la Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” din Oradea au prezentat miercuri (19 decembrie 2012) un program artistic pe scena de la Era Shopping Park – „În așteptarea lui Moș Crăciun”.

În cuvântul său de deschidere, doamna învățătoare, prof. Florica Hera, s-a adresat părinților și bunicilor de la suflet la suflet, în armonie cu evenimentul și cu scopul educativ al manifestării.
„La porțile sufletelor noastre de creștini bat Sfintele Sărbători de iarnă...
Cu sufletele curate și inimile pline de bucurie, vom încerca să vă aducem mai aproape de suflet momentul special pe care îl așteptăm cu toții – Nașterea Pruncului Sfânt. Asemeni stelelor, vom încerca să vă luminăm sufletul și cugetul, să simțim cu toții apropierea celei mai mari sărbători a creștinătății – Nașterea Mântuitorului nostru Iisus Hristos”.
În acorduri de orgă și chitară, copiii au recitat și au cântat, răscolind sufletele auditoriului cu versuri și colinde tradiționale...
„Dintre toate câte sunt/ Sărbători pe-acest pământ/ Nu e alta mai frumoasă/ Decât Crăciunul cel Sfânt”.
„Se-apropie Crăciunul/ Vin să te rogi cu mine/ Iisus se naște astăzi,/Creștine, pentru tine”.
„Și cântă-n inimile lor/ Aprinse, bucuria:/ Azi s-a născut Iisus Hristos,/ Azi s-a născut Mesia!”
Cu gândul la bradul de Crăciun și la darurile pe care Moșul cel darnic și bun le aduce tuturor copiilor, artiștii s-au îndreptat spre bradul de sub cupolă, când, ce să vezi, Moșul îi aștepta deja cu darurile! (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze (54 de poze), accesați Galeria foto: În așteptarea lui Moș Crăciun.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 13 decembrie 2019