Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Serbarea celor 19 îngerași din grupa mare B

Miercuri, la Grădinița Nr. 31

Serbarea celor 19 îngerași din grupa mare B

19 îngerași de copii din grupa mare B de la Grădinița Nr. 31 din Oradea și-au unit glasurile, miercuri (19 decembrie 2012), la serbarea pregătită pentru întâmpinarea lui Moș Crăciun.

În cuvântul de întâmpinare, doamna educatoare Florica Jurcuțiu a pregătit auditorul pentru ceea ce avea să urmeze, îndemnând părinții și bunicii să acorde atenția cuvenită micilor artiști pentru că ei s-au pregătit cu multă seriozitate pentru acest moment de suflet.  
Mai întâi au cântat și s-au jucat exprimându-se în engleză și germană, așa cum i-au învățat profesoarele lor, Andreea Iepure (Olah) și Erika Szekely.
Frumoși, ordonați și disciplinați, serioși și plini de simțire, au schimbat apoi registrul, devenind mai evlavioși și pătrunși de mesajul versurilor și colindelor pe care educatoarele grupei, doamna Florica Jurcuțiu și dra Diana Carmen Sabău, le-au pregătit pentru serbarea de Crăciun.
„Noi am pregătit colinde/ Și din suflet le cântăm,/ Bucurii și sănătate/ Tot din suflet vă urăm”.
Și colindele tradiționale au prins a răsuna și a încânta, vestind Nașterea Mântuitorului (O, ce veste minunată; Domn, domn să-nălțăm; Cerul și pământul; Trei păstori; Steaua sus răsare; Ziurel de ziuă; Astăzi s-a născut Hristos...). În mesajul lor, ei s-au adresat Moșului cel drag și bun, pe care-l așteaptă să vină iar și iară cu daruri lângă braduțul cel frumos împodobit.
Auzindu-i cântând atât de frumos, Moș Crăciun numai ce li s-a arătat în sala de grupă cu sacul său proverbial, la care s-au mai adăugat și darurile pregătite de ajutoarele Moșului, părinții copiilor, pentru a-i răsplăti pentru cumințenia și istețimea lor.
Experiența, tactul și măiestria pedagogică ale doamnei educatoare Florica Jurcuțiu au fost fericit aureolate de prospețimea. curățenia și frumusețea sufletului tânăr, ale Dianei Carmen Sabău, iar cei câștigați din această completare fericită sunt cei 19 îngerași din grupa mare.
Serbarea lor a avut darul de a-i emoționa și bucura pe cei dragi la ceasul când colindele se cântă și când sufletele noastre așteaptă să primească lumina Nașterii Pruncului Sfânt, venit pentru noi pe pământ să ne mântuiască! (Ovidiu Dan)
P.S. Pentru mai multe poze (79 de poze), accesați Galeria foto: Serbarea celor 19 îngerași din grupa mare B.  

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 9 aprilie 2020