Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cu un picior în clasa a V-a

Lecții cu profesorii de gimnaziu

Cu un picior în clasa a V-a

Elevii claselor a IV-a de la Eco Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Oradea, îndrumați de doamnele prof. Cozma Aurica, Jurcan Loredana și Toader Monica vor participa la lecții de română, matematică, științe, geografie, desen, etc, coordonate de profesorii de la gimnaziu.

Astfel, viitorii școlari de clasa a V-a se vor obișnui nu numai cu noile laboratoare și cabinete ale școlii, ci vor relaționa mai bine cu profesorii pe care-i vor avea la clasă.
Primii care „au gustat” din plin această colaborare, acest schimb de experiență, au fost elevii clasei a IV-a C. Aceștia au participat la o lecție de științe, susținută de doamna profesoară Goina Felicia. Copiii au făcut cunoștință cu mobilierul specific unui laborator de biologie, cu mulajele, cu microscopul, cu insectarul, cu animalele împăiate etc. Dialogul a fost instructiv, curiozitatea copiilor a fost vizibilă de la-nceputul la sfârșitul orei. Doamna profesoară i-a felicitat pentru participarea activă la lecție, pentru bagajul informațional de care dispun, pentru interesul afișat în aflarea a cât mai multor lucruri noi. Atât profesoara cât și școlarii au fost încântați de această colaborare, promițându-și că la primăvară se vor mai reîntâlni pentru o lecție de științe în natură.
Sperăm ca aceste activități să devină o tradiție în școala noastră, iar rezultatele să fie benefice de ambele părți - dascăli și elevi.
Felicitări pentru inițiativă! (Dorina Toader)

Trimite email

duminic, 18 august 2019