Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Un strop din bucuria Nașterii Domnului Iisus Hristos

Dăruind, ești mai bun!

Un strop din bucuria Nașterii Domnului Iisus Hristos

În apropierea sfintelor sărbători, creștinii dăruiesc celor uitați de soartă, celor nevoiași, orfanilor, bătrânilor, celor cu diverse probleme, cadouri mai mari sau mai mici. E un prilej de a le aduce acestor oameni sărmani un strop din bucuria Nașterii Domnului Iisus Hristos, emoția darurilor aduse de Moș Crăciun.

Elevii școlii noastre (Eco Școala Gimnazială „Avram Iancu”), nu au uitat că sunt alți copii care au nevoie de ajutor și au vrut să facă o faptă bună. Astfel, elevii clasei a VII-a C, împreună cu dna dirigintă, prof. Felicia Goina, au dus daruri la Centru de plasament nr. 2 din Oradea. Cei din clasa dnei prof. Stelieana Cîrciumaru au adunat fiecare câte un pachet, precum și o sumă de bani pentru o familie cu trei copii crescuți în condiții precare, doar de o bunică într-un sat de lângă Oradea (cazul a fost prezentat și la știrile Prima TV). Elevii clasei a IV-a C, îndrumați de dna prof. Monica Toader au strâns pentru Fundația Comunia din Oradea treizeci de cadouri, în cadrul proiectului „Dăruiește de Crăciun”.
Chiar dacă fiecare cadou pregătit de către elevii celor trei clase au avut o altă destinație, cert este că acolo unde a ajuns darul, a adus măcar pentru o clipă atmosfera sfintelor sărbători ale Crăciunului. (Dorina T.)
P.S. Aruncând o privire peste poze, ne-a atras atenția textul felicitării elevilor din clasa a III-a C:
Dragii noștri,
Din puținul nostru, vă dăruim și vouă.
De la noi, mai puțin, de la Dumnezeu mai mult.
Gândurile noastre de bine să vă ajute să răzbiți în viață și să învingeți greutățile... Să nu uitați că de astăzi, aveți prieteni noi și credincioși..."

Trimite email

miercuri, 21 august 2019