Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Concurs de colinde la Ciumeghiu, Ghiorac și Boiu

În spiritul datinilor și al Crăciunului

Concurs de colinde la Ciumeghiu, Ghiorac și Boiu

Cum am putea să cunoaștem și să simțim mai bine frumusețea datinilor decât prin ochii și inima copiilor?

Ei păstrează vii profundele taine ale sărbătoririi Crăciunului și le transmit mai departe cu drag și emoție. Astfel, la sugestia doamnei director adjunct, profesor Moldovan Denisa și a consilierului educativ Cuibuș Mihaela, elevii din Ciumeghiu au pregătit momente artistice deosebite sub forma unui concurs de colinde între clase și o scenetă organizată de prof. de religie Butișcă Loredana. Profesorii Goina Aurica, Sasu Cosmin, Viliga Florin au fost trup și suflet alături de elevii lor, dar cei mai destoinici colindatori s-au dovedit a fi cei din clasa a VIII-a, îndrumați de prof. Sasu Ioana. Și învățătorii Huple Mariana, Mateuț Marioara, Vidican Marioara, Sava Florina, Pop Florica, Vidican Petru și Varga Claudiu au colindat împreună cu cei mici.
Nici elevii din Ghiorac și Boiu nu s-au lăsat mai prejos; ajutați de cadrele didactice: Supărare Elena, Carlea Titiana, Husăsan Mirela, Benedekfy Monika, Goina Mia, Ujupan Alina, Barna Aranka, Ianoș Ion, Buda Adriana și Grec Sonia, ei au recitat și au cântat în așteptarea Moșului. La Grădinița din Ghiorac, părinții au fost alături de copiii lor și au confecționat ornamente pentru bradul de Crăciun, în cadrul unei activități organizate de către educ. Heredea Ileana și Heredea Raluca. La finalul activităților, Moș Crăciun a împărtit cadouri elevilor.
Pe această cale, dorim să-i mulțumim dlui primar Huple Gheorghe, pentru că a înlesnit sosirea mai devreme a Moșului. (Mihaela Cuibuș)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Concurs de colinde la Ciumeghiu, Ghiorac și Boiu.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019