Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Protecția mediului - tematica celei de a treia probe

Competiția Oradea2020

Protecția mediului - tematica celei de a treia probe

Organizatorii competiției, membrii Fundației Albin, au lansat penultima probă din cadrul competiției online Oradea2020.

Tema probei este protecția mediului și este intitulată „Oradea, orașul verde”.
Membrii echipelor participante trebuie să se pună în locul persoanelor care se ocupă de organizarea acțiunilor dedicate protecției mediului. Trebuie să identifice o problemă de acest gen, despre care consideră că orașul se confruntă zilele acestea. Organizatorii ar dori ca participanții să organizeze un eveniment „green” prin care aduc la cunoștința oamenilor această problemă și să formuleze o rezolvare pentru ea.
Pornind de la ideea evenimentului organizat sunt rugați să explice, cum cred că orașul Oradea ar trebui să se ocupe la un nivel mai înalt de problema identificată.
Rezolvările vor fi încărcate pe pagina de web a competiției, www.oradea2020.ro până la data de 17 ianuarie 2013. Tot aici se va putea vota munca echipelor, care le va ajuta în acumularea punctelor.
Înscrierea în competiție este continuă, până la lansarea ultimei probe.
Să aveți idei mărețe!
Despre proiect
Proiectul „Oradea 2020 – Program de capacitare a cetățenilor” este realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, programul este finanțat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, este sponsorizat de Raiffeisen Bank și administrat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.
Inițiatori: Fundația Albin, Grupul Pont
Parteneri: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor, Uniunea Studenților Maghiari din Oradea
Bordás Szabolcs, coordonatorul proiectului

Trimite email

luni, 1 iunie 2020