Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Fac ce-mi spune inima”

Turneu Horia Brenciu & HB Orchestra

„Fac ce-mi spune inima”

După ce a anunțat faptul că pe 27 și 28 martie la Sala Palatului va face „ce-i spune inima”, Horia Brenciu a venit cu încă o veste incitantă.

Pentru al doilea an consecutiv, artistul pornește împreună cu orchestra sa într-un amplu turneu național.
În cadrul turneului care se va desfășura în perioada 4 martie – 23 aprilie, artiștii vor concerta în 15 orașe, 14 din țară și unul la Chișinău, în Republica Moldova. Fiecare oraș va avea parte de un spectacol inedit, potrivit fiecărui public, dar toate vor avea, printre multe alte surprize, un numitor comun: lansarea noului album „40”.
Și pentru că mulți s-au întrebat dacă va fi același spectacol ca anul trecut, Horia a dat și explicațiile de rigoare pe pagina lui de Facebook: „Ei bine, dragii mei, doar titlul spectacolului, „Fac ce-mi spune inima”, se păstrează, în rest, invitații, vestimentația, efectele, dar în special piesele din cadrul fiecărui show, se schimbă în proporție de 95%. Turneu am vrut, turneu mi-am căpătat! Ce-ar fi spectacolul fără puțină emoție, nu-i așa? Sincer, abia aștept să vă văd! Voi, cum vă simțiți, v-ați pregătit vocile?”
Așadar, primăvara lui 2013 începe, din punct de vedere muzical, cu Horia Brenciu și HB Orchestra. Un  show diferit, bazat pe idei muzicale noi ce va oferi bucurie, dar care va cere în schimb din partea publicului mult dans, cântec și…aplauze. (M. C.)

Trimite email

marţi, 11 august 2020