Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Curtea de la Argeș” (nr. 2/27)

Semnal și semnale

„Curtea de la Argeș” (nr. 2/27)

Distinsul prof. univ. dr. Ioan Dzițac, prietenul nostru, ne semnalează și ne facilitează lecturarea revistei de cultură „Curtea de la Argeș” (nr.2/27).

Număr în care semnează scriitori, profesori, matematicieni, diplomați, psiho-sociologi și publiciști din București, Baia Mare, Cluj-Napoca, Pitești și Curtea de Argeș, dar și din Spania, Finlanda, SUA și Chișinău (Republica Moldova).
Pentru a vă incita la lectură (electronică), vă spicuim câteva titluri: Addenda la Manifestul SFP, Toate-s vechi și nouă toate..., Lacrima lui Dumnezeu, Eleganța târguielilor amânate, Urna cu demoni; Verticalizarea, devenire și eternizare; Povești despre porc și risc, Fapte și legende despre saună; La pas, prin satul global; Academicianul Mircea Malița și strategiile asimetrice, Interviu cu Ștefan Niculescu, Un interviu cu Ana Blandiana, Biblioteca „Onisifor Ghibu” la două decenii, Istoria Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, Sonetul și numărul de aur, Lacrima Anei, Icar și Meșterul Manole, Cerul între telescop și meditație... (Ov. D.)
Accesați și citiți
//www.curteadelaarges.ro/arhiva/IV_2_27/IV_2_27.pdf

Trimite email

vineri, 14 august 2020