Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Târgul de carte de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”

Campania „Dăruiește și cumpără” (ed. a II-a)

Târgul de carte de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”

Consiliul Elevilor de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Oradea și Sănătatea Ta Online au organizat vineri (25 ianuarie 2013) și luni (28 ian.), la Colegiul Național „Mihai Eminescu” cea de-a doua ediție a campaniei „Dăruiește și cumpără”.

Prima ediție s-a desfășurat la Colegiul Național „Emanuil Gojdu”, în zilele de 12 și 13 noiembrie 2012.
„Consiliul elevilor de la colegiul nostru, la inițiativa celor de la Sănătatea Ta Online, a gândit să organizeze un târg de carte în scop caritabil, banii strânși urmând să fie donați unor copii grav bolnavi. Așadar, scopul acestui proiect este de a ajuta copiii cu care viața nu a fost atât de darnică, ne-a declarat luni, Oana Meștervicepreședinte al Consiliului Elevilor de la C.N. „Mihai Eminescu”, dar și vicepreședinte al Consiliului Județean al Elevilor Bihor.
Prin aceste acțiuni dorim să îndemnăm colegii, elevii, spre lectură și totodată să-și deschidă inima pentru acte de caritate”.
În cele două zile, Târgul eminescienilor a ocupat Piața Constituției din fața sediului Consiliului Elevilor, situat la etajul al II-lea.
Evenimentul a fost gestionat de membri ai CE, în frunte cu dl președinte Mark, Oana, Iulia Centea, Kocsis Krisztina, Alexandra Nedea, Bianca Noje, Alexandra Lăcătuș, Damaris Prada, Sefora Ionescu, Adina Ujupan, Denisa Milian, Bianca Bar, coordonați de prof. Ioan Cadar – consilier educativ, prof. dr. Cristina Marian, Rodica Vaina și cu sprijinul doamnei director, profesor Maria Onița. (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Târgul de carte de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

sâmbătă, 14 decembrie 2019