Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Prima ediție a Clubului AS al Femeilor - un real succes

De la Uniunea Femeilor Bihor

Prima ediție a Clubului AS al Femeilor - un real succes

Reunite în atmosfera primitoare și plină de emulație intelectuală a Bibiotecii Județene „Gheorghe Sincai”, distinse doamne ale „Clubului AS al Doamnelor” din Bihor au fost invitatele unei prelegeri spectaculoase din ținuturile înghețate ale Nordului.

Prima ediție din anul 2013, desfășurată joi, 31 ianuarie, s-a dovedit o mare realizare, deoarece a adunat doamne din urbea de peste Crișul Repede dornice să își îmbogățească orizontul cultural.
Activitatea a fost onorată de o expunere documentată, însoțită de fotografii a doamnei cercetător Ana Marossy, intitulată „Spitzeberg - unde nu apune soarele”. Toate informațiile au fost cu atât mai interesante cu cât au reunit incursiuni ale doamnei Marossy la Polul Nord povestite cu multă vervă și nostalgie.
În final, doamnele și-au propus organizarea unor alte activități care să evidențieze personalitățile feminine ale județului. Doamna președinte al Uniunii Femeilor, ing. Miorița Săteanu, a mulțumit pentru participare invitatelor, cu precădere doamnei cercetător pentru documentare și, mai ales, pentru toate acțiunile în slujba ecologiei și a apărării mediului în care trăm. (Ramona Tătar)

Trimite email

joi, 1 octombrie 2020

Poza zilei

Câștigă o tabletă Smart!

La împlinirea a 20 de ani de activitate,
Universitatea Agora din Oradea organizează un concurs pentru elevii claselor a XII-a
Dacă ești elev în clasa a XII-a și dorești să câștigi o tabletă Smart, urmează cei trei pași:
1. Cere o recomandare dirigintelui tău.
2. Redactează un eseu-prezentare cu titlul ,,Dăruiește învățătură"!
3. Scanează sau fotografiază recomandarea și eseul și trimite-le pe adresa de email: agora20@univagora.ro.
Fii conectat! Fii învățat!
Și tu ai dreptul la educație!