Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Ziua prieteniei” la Colegiul Naþional „Arany Janos” Salonta

Joi, 14 februarie

„Ziua prieteniei” la Colegiul Naþional „Arany Janos” Salonta

„Le rôle d’un ami, c’est de se trouver à votre côté quand vous êtes dans l'erreur puisque tout le monde sera à côté de vous quand vous aurez raison”. (M. T.)

Prietenia este un motiv de sãrbãtoare, cu atât mai mult în vremurile de restriºte, pentru cã, aºa cum spune ºi proverbul, prietenul la nevoie se cunoaºte.
Din acest motiv, joi, 14 februarie 2013, elevii claselor a VI-a, a VIII-a si a X-a, de la Colegiul Naþional „Arany Janos” din Salonta au sãrbãtorit pentru prima oarã „La Fête de l’amitié”  - „Ziua prieteniei” în cadrul liceului, îndrumaþi de doamnele profesoare de francezã Pãtcaº Anca ºi Ardelean Alexandra.
Aceºtia s-au întrecut în mãiestrie ºi imaginaþie ºi au confecþionat felicitãri cu citate despre prietenie, desene, "L’arbre de l’amitié” cu pozele lor ºi au fãcut schimb de cadouri. Surprizele care au fost dãruite cu drag au produs bucurie tuturor!
Mulþumim pentru ajutor ºi doamnei bibliotecare Popescu Dorina care a pregãtit o expoziþie de cãrþi în limba francezã ºi doamnelor directoare Nagy Zoe ºi Canahai Dana.
(Toma Codruþa)
P.S. Pentru mai multe poze, accesaþi Galeri foto: „Ziua prieteniei” la Colegiul Naþional „Arany Janos” Salonta.

Trimite email

vineri, 7 august 2020