Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

O nouă rundă de prezentare a produselor Gano

Luni, 4 februarie, de la ora 18.00, la Hotel Continental din Oradea

O nouă rundă de prezentare a produselor Gano

Astăzi, luni, 4 februarie 2008, echipa Gano, în frunte cu președintele său, dl John Boca, va reveni la Oradea pentru o nouă rundă de prezentare a produselor Gano. Dacă vă mai amintiți, în luna decembrie 2007, echipa Gano a fost prezentă cu produse Gano patru zile în municipiul de pe Crișul Repede (6 - 9 decembrie). Evenimentul de astăzi, este programat la Hotel Continental, de la ora 18.00.

Cei interesati de ganoterapie sunt invitați să vadă și să "atingă" Ciuperca Miraculoasă, precum și toate produsele cu extract din ea.
"Consumul regulat de Ganodermă va aduce omului longevitate și îl va face să arate ca o ființă cerească". (Sheng Nong, părintele antic al agriculturii și medicinei)
Ce este Ganoterapia?
Ganoterapia provine de la denumirea științifică a ciupercii Ganoderma Lucidum  (o specie de ciupercă medicinală) și are la bază metode diferite de folosire a acestei plante ce poartă denumirea de Gano sau Reishi. Această ciupercă magică este cunoscută sub denumirea ReisHi, LingzHi, YoungChi sau “iarba potenței spirituale”. Fascinant este că împărații chinezi o cunoșteau de două mii de ani și o consumau pentru puterile sale vindecătoare, de susținere a vieții, de regenerare, considerând-o un valoros remediu naturist datorită importantelor sale calități.
(Daniela SOARE)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: O nouă rundă de prezentare a produselor Gano.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 29 mai 2020