Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Femeia, sărbătorită o săptămână la Lotus Center!

În perioada 2 - 9 martie

Femeia, sărbătorită o săptămână la Lotus Center!

Pentru că femeia merită cu adevărat sărbătorită, în luna dedicată ei, Lotus Center organizează o serie de evenimente menite să le arate reprezentantelor sexului frumos cât sunt de prețioase.

Prin urmare, în perioada 2-9 martie 2013, doamnele și domnișoarele sunt răsfățate la Lotus Center în cadrul Săptămânii Femei, eveniment organizat pentru al doilea an consecutiv.
În cadrul acestei săptămâni, unități precum: BillyArt Club, Douglas, Farmacia 3, Flormar, Professional Shop, Roberta Biagi, Sarah Pop și Yves Rocher vor avea oferte speciale pentru doamne și domnișoare, iar Douglas, Farmacia 3 și Yves Rocher vor oferi ședințe gratuite de make-up pe bază de programări prealabile, după următorul program:
Douglas: 1-2 martie, de la 16.00 – 20.00; 3 martie, de la 12.00 – 16.00; 4 - 8 martie, de la 15.00 – 18.00;
Farmacia 3:  9 martie, de la 12.00 – 18.00;
Yves Rocher: 2-9 martie, de la 17.00 – 19.00;
Tot în cadrul Săptămânii dedicate Femeii, are loc și Lotus Fashion Week, în fiecare seară în perioada 2 - 8 martie, începând cu ora 19, la etajul complexului comercial. Startul îl vor da sâmbătă colecțiile Cocktail attire, iar duminică Fashion Show-ul continuă cu ținute Stylish Casual. Luni, 4 martie, este ziua dedicată modei pentru cei mici, urmând ca marți să ne delectăm cu cele mai noi colecții în materie de lenjerie intimă și nightwear. Pantofii și accesoriile vor intra în Fashion Show miercuri, în data de 6 martie, iar joi, 7 martie, doamnele și domnișoare vor avea ocazia de a urmări o prezentare de modă cu ținute elegante intitulată „A Dress to Impress!”. Vineri, 8 Martie, Lotus Fashion Week se încheie cu o prezentare a ținutelor elegante pentru domni, spre încântarea doamnelor și domnișoarelor prezente.
De asemenea, în perioada 2 - 9 martie, Lotus Center a pregătit pentru clientele centrului comercial și concursuri cu premii, desfășurate pe pagina de Facebook Lotus Oradea. (Beatrice Szuhai)

Trimite email

miercuri, 11 decembrie 2019