Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Târg de mărțișoare în fața Grădiniței Nr. 31

Miercuri, preșcolarii au ieșit în stradă

Târg de mărțișoare în fața Grădiniței Nr. 31

Cu aprobare de la Primărie, preșcolarii grupei mari A de la Grădinița nr. 31 din Oradea au ieșit, miercuri (27 februarie 2012), să vândă mărțișoare pe platoul din fața grădiniței.

La ora plecării acasă, părinții și copiii au cumpărat mărțișoare și mini vaze pentru ghiocei, pe care preșcolarii și părinții lor le-au confecționat în mai multe șezători pe care le-au organizat în perioada 7-13 februarie. Lucrând cu spor, în reprize de câte o oră și jumătate, mâinile harnice și dibace ale copiilor și părinților, coordonați de educatoarele grupei, prof. Lidia Petrica și Elena Bala, au confecționat nu mai puțin de 230 de mărțișoare și câteva mini vaze (din cutii de actimel).
„Învățăm să dăruim!”
„În 14 februarie, am organizat prima expoziție de mărțișoare pentru părinți, în sala de grupă. Tot atunci am avut o acțiune de dăruire de mărțișoare conducerii grădiniței, dnei director Viorica Turcuț și întregului personal, precum și conducerii Liceului Teoretic German „Friedrich Schiller”, doamna director Adriana Bunea.
În vase de ceramică am semănat semințe de busuioc, iar acum, după cum se poate observa, avem un „câmp” de busuioc, verde crud. Toate activitățile lunii februarie s-au desfășurat în cadrul proiectului educațional „Învățăm să dăruim”, ne-a spus doamna profesor Lidia Petrica.
Tot în cadrul acestui proiect au fost confecționate 23 de felicitări pentru mămici, de 8 martie.
Așa după cum am amintit în deschidere, miercuri, copiii, împărțiți pe grupe, au ieșit, împreună cu educatoarele, să vândă mărțișoare pe platoul din fața grădiniței, organizând un stand cu mărțișoare, felicitări, desene și mini vaze, intitulat „Simfonia mărțișoarelor” și cuprinzând 230 de mărțișoare, 23 de mini vaze și 23 de felicitări. (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Târg de mărțișoare în fața Grădiniței Nr. 31.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

sâmbătă, 4 aprilie 2020