Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Târg de mărțișoare – marca „Trei Ursuleți”

Joi și vineri, la Era Shopping Park,

Târg de mărțișoare – marca „Trei Ursuleți”

A devenit de-acum o tradiție ca în Ajun și în prima zi a lui Mărțișor (joi și vineri – 28 febr. și 1 martie 2013), preșcolarii grădinițelor „Trei Ursuleți” din Oradea să-și invite părinții și bunicii la Era Shopping Park, la Târgul mărțișoarelor, făurite de ei, după puteri, cu priceperea și mânuțele lor harnice...

„Dăruiește acum pentru a primi mai târziu!”
Astfel, expoziția realizată de ei sub cupola Era Shopping Park a cuprins zeci, sute de mărțișoare, unicat. Cumpărate de cei dragi și de vizitatorii ocazionali, aceste daruri de mare preț care vestesc sosirea primăverii din suflete neprihănite de copii și pline de iubire, constituie tot atâtea bucurii, dar și un gest caritabil la care s-au gândit cadrele didactice și conducerea Fundației „Trei Ursuleți”. „Veniturile rezultate în urma vânzării acestor mărțișoare superbe vor fi integral donate unor asociații umanitare...”, a declarat doamna președinte Laura-Delia Nistreanu.  
„Datorăm succesul și reușita acestor expoziții minunaților noștri copilași, care cu mâinile lor dibace au reușit să aducă bucurie în suflete mai puțin fericite, învățând de la o vârstă fragedă frumusețea ajutorării celor aflați în nevoi”, a adăugat doamna președinte.
Proiectul este o reușită și datorită implicării și coordonării, în egală măsură, a doamnei manager, prof. Timea Curta, a directorilor celor două grădinițe, prof. Mihaela Bistran și prof. Mihaela Iluța. Greul însă l-au dus micii artizani și educatoarele lor.
Este de lăudat inițiativa fundației și a  grădinițelor, cu atât mai mult cu cât constatăm că trăim vremuri grele, într-o lume din ce în ce mai egoistă. Copilașii însă se dovedesc a fi cei mai vrednici ambasadori ai iubirii sincere, care nu fac diferențieri, discriminări de niciun fel, care întind o mână oricui, fiind în stare de respect, iubire și ajutorare. (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Târg de mărțișoare – marca „Trei Ursuleți”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

sâmbătă, 4 aprilie 2020