Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Elevii dnei prof. Veturia Nica au cucerit un trofeu, 11 premii și trei mențiuni

La Școala Gimnazială Nr. 16

Elevii dnei prof. Veturia Nica au cucerit un trofeu, 11 premii și trei mențiuni

În primul semestru al acestui an școlar (2012 - 2013), elevii din clasa a IV-a a dnei prof. Veturia Nica de la Școala Gimnazială Nr. 16 din Oradea au cucerit la trei concursuri naționale: un trofeu, 11 premii și trei mențiuni.

Un trofeu și patru premii I - la „Învingător prin artă”
La Concursul național „Învingător prin artă”, palmaresul elevilor săi este unul strălucitor: Andrei Bronț este deținător al trofeului concursului, iar Ioan-Paul Șipoș și Ionuț Mocoi – câte un premiu I la creație literară, precum și două premii I la creație plastică, obținute de Ștefania Pop și Andrada Vinter.
Un premiu și trei mențiuni – la Evaluare în educație
La concursul național „Evaluare în educație”, la limba română, Ioan-Paul Șipoș a obținut premiul al III-lea, iar la matematică, Andrei Bronț, Ioan-Paul Șipoș și Alexandru Slavoia, câte o mențiune.
Șase premii I - la concursul Smart
La concursul național „Smart”, șase elevi s-au calificat la baraj, cucerind tot atâtea premii I, prin: Ioan-Paul Șipoș, Andrei Bronț, Alexandru Slavoia, Ștefania Pop, Ionuț Mocoi și Răzvan Joița.
Marți (26 februarie 2013), i-am cunoscut și noi pe învingători, cu trofeul și medaliile, alături de colegii lor de clasă și de doamna profesor Veturia Nica. (Ovidiu DAN)

Trimite email

duminic, 18 august 2019