Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Succes pe tocuri - ediția a III-a

Joi, 7 martie, la Ramada

Succes pe tocuri - ediția a III-a

În ajunul zilei dedicate femeii, Junior Chamber International Oradea a organizat Succes pe tocuri – Business Networking Event, inițiativă care s-a orientat în acest an către susținerea mediului de afaceri local.

Acesta a fost reprezentat prin 22 de femei provenind din domenii de activitate diverse, precum: vânzări, juridic, transport, turism, asigurări, marketing, artă fotografică, design vestimentar etc. Cadrul informal asigurat de către organizatori a facilitat discuțiile libere între participante care, alături de cărți de vizita și oferte de produse, au avut ocazia să schimbe impresii personale privind succesul, atât în business, cât și în viața personală.
Evenimentul nu a fost lipsit de un public entuziast format din studente și tinere la început de carieră care au asistat la schimbul inedit de cărți de vizită din dorința de a descoperi ingredientele rețetei de succes a participantelor. Supriza serii au fost caricaturile pregătite de Anca Suiugan - pictor portretist (www.ancasuiugan.com) - care a reprezentat fiecare femeie de afaceri prin prisma profesiei sale.  
Gazda ediției cu numărul trei Succes pe tocuri a fost, la fel ca în fiecare an, Hotel Ramada Oradea, alături de sponsorii oficiali: Euromaidec Touring, Benvenuti și Glockner Hospitality Furniture. (Ligia Oala)

Trimite email

marţi, 29 septembrie 2020