Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Cea mai bună mămică din lume!”

La Grădinița „Þara Piticilor”

„Cea mai bună mămică din lume!”

Vineri (8 martie 2013), în „Þara Piticilor”, a fost mare veselie; copiii și educatoarele grădiniței particulare au pregătit o tolbă de surprize mamelor de 8 Martie.

„Săptămâna aceasta am dedicat-o mamei. Prin proiectul tematic derulat ne-am propus o gamă bogată și variată de activități, totul culminând astăzi (vineri – n.n.) cu regalul artistic dedicat mamelor”, ne-a declarat directorul Grădiniței „Þara Piticilor”, doamna profesor Floare Bodea.
Pe parcursul săptămânii, copiii au decupat, colorat, pictat și lipit fel de fel pentru a obține în final: flori, vaze cu flori, ghiocei, lalele, trandafiri și mărțișoare. Toate le-au pus într-un portofoliu alături de o diplomă de excelență – „Cea mai bună mămică din lume!”
Laleaua (tridimensională, dacă tot se poată moda „3D”) au finalizat-o în direct, în cadrul atelierului desfășurat în fața mămicilor.
La ora adevărului, mămicile au fost primite în marele salon „Þara Piticilor” de către doamna director, prof. Floare Bodea și doamna Anca Olar, președintele  asociației.
„Iubite mămici, vă felicităm cu ocazia zilei de 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii.
Împreună cu piticii noștri și ai dumneavoastră, ne-am mobilizat să vă dăruim un buchet de cântece și versuri cu dedicație, să vă prezentăm un câmpei de activitate și să vă urăm tot ce e mai bun și mai drag pe lume: sănătate, multe bucurii și toată iubirea de care suntem noi în stare!”, a spus doamna director în deschiderea manifestării. În momentul artistic care a urmat atelierului, copii au fost îndrumați de educatoare lor, prof. Ioana Mateaș și de prof. de engleză-germană Anamaria Anton, iar asistenta medicală a grupei, dra Monica Lațcău, i-a ținut sub observație și i-a ajutat să-și înfrângă emoțiile.
Diploma și laleau pe care ei le-au dăruit mămicilor, au fost câștigate participând la concursul național „Piciul”.
Așadar, vineri, la Grădinița „Þara Piticilor” (din Oncea, str. Cimbrului Nr. 24, tel. 0749/ 20.77.58 sau 0746/ 495.282), mămicile s-au bucurat de multă atenție și iubire, primind și cea mai înaltă distincție (consfințită prin diplomă): „Cea mai bună mămică din lume!” Ovidiu DAN
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Cea mai bună mămică din lume!”

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminică, 29 martie 2020