Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Cu drag, pentru mămica mea!” – la Școala Primară Nr.1 Dicănești

Școala Gimnazială Nr.1 Drăgești

„Cu drag, pentru mămica mea!” – la Școala Primară Nr.1 Dicănești

Mama este ființa care ne este alături la bucuriile și necazurile vieții, prietenul nostru care ne sprijină necondiționat, prima ființă care ne strânge în brațe la venirea noastră pe lume.

Cuvintele sunt prea puține pentru a exprima tot ceea ce simțim pentru mama. De aceea preșcolarii de la Grădinița cu Program Normal Nr.2 Dicănești și elevii de la Școala Primară Nr.1 Dicănești, coordonați de cadrele didactice: inst. Mada Adriana, inst. Burtic Lucia și prof. Sîrbu Mirela Cornelia, au încercat și au reușit prin intermediul artei să își exprime sentimentele cele mai sincere pentru mama.
Dobândirea de cunoștințe legate de semnificația mărțișorului și a zilei de 8 Martie a fost scopul proiectului „Cu drag, pentru mămica mea!”, proiect care a debutat cu confecționarea unor mărțișoare unde preșcolarii și școlarii de la Dicănești au dat dovadă de hărnicie, din mânuțele lor au ieșit lucruri minunate și au participat la concursul „Cel mai frumos mărțisor”, unde au obținut diplome și premii.
De Ziua mamei acești copii și-au pus costumele actoricești, făcându-le o mare surpriză mamelor și bunicilor, iar lacrimile din ochii celor prezenți au spus tot.
Iată, ce a ieșit...
Prof. Șandra Florica Anca
Felicitări!
Dragi copii și stimați profesori, ne pare rău că nu am fost prezenți și noi la eveniment, dar din poze, deducem că ați fost extraordinari, iar părinții nu pot fi decât încântați și mândri de voi și de dascălii voștri!
Tuturor, câte un FB cu felicitări!
Ovidiu DAN
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Cu drag, pentru mămica mea!” – la Școala Primară Nr.1 Dicănești.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019