Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Spectacol și expoziție la Liceul Tehnologic „George Barițiu”

De 8 Martie,

Spectacol și expoziție la Liceul Tehnologic „George Barițiu”

Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită pe 8 Martie, este prilej de bucurie pentru toate femeile din întreaga lume.

Pe 8 Martie, toate femeile, toate mămicile primesc flori și diferite cadouri. La noi în școală, acest moment deosebit a fost marcat printr-o activitate organizată de doamnele directoare: prof. Marcela Todinca și director adjunct: Manuela Fazecaș.  Colaboratori în activitate au fost: C.N. „Iosif Vulcan” și Ansamblul de clopoței „Hosana”. 
Elevii Liceului Tehnologic „George Barițiu”, coordonați de domnii profesori: Fazecaș Manuela, Balota Maria și Boțiu Viorel, au  deschis spectacolul  printr-un grupaj de cântece și poezii dedicate mamei și doamnelor prezente la sărbătoare: dna deputat Florica Cherecheș, dna inspector general adjunct al I.S.J. Bihor, prof. Kery Hajnal, dna inspector prof. Vad Marta și dnele profesoare ale liceului gazdă. Elevi ai C.N „Iosif Vulcan”, coordonați de dna prof. Neșiu Sânziana, au pregătit un moment poetic în română și engleză, iar apoi Ansamblul de clopoței „Hosana”, dirijat de dl Sebastian Paul, „ne-a înălțat sufletele până sus la Dumnezeu, pentru a-I mulțumi că ne-a trimis pe pământ acel înger păzitor: mama”a afirmat dna director adjunct Manuela Fazecaș. Sala festivă a liceului a fost decorată într-un mod original și frumos de dnele prof. Cotca Viorica și Marta Alina, care la sfârșit au oferit buchețele de mâțișori fiecărei domnișoare și doamne prezente în sala festivă, din care nu a lipsit o expoziție cu felicitări și alte decorațiuni artistice, realizate de elevii liceului gazdă sub atenta îndrumare a dnelor profesoare: Angela Hanaș, Dana Bănică și Maria Balotă.
Spectacolul s-a încheiat cu un concurs „Miss 8 Martie”, concurs pregătit de dl prof. Adrian Simuț împreună cu elevii liceului, care au fost foarte fericiți să desemneze ca și câștigătoare a concursului, toate doamnele prezente la sărbătoare. (F.M.)

Trimite email

miercuri, 12 august 2020