Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Dumnezeu nu a putut fi pretutindeni, de aceea a creat mama!”

Un proverb evreiesc spune:

„Dumnezeu nu a putut fi pretutindeni, de aceea a creat mama!”

Pentru că mama este o minune, elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 din Lazuri de Beiuș, alături de alți elevi din zona Beiușului, au sărbătorit de două ori Ziua Mamei: în 8 martie 2013, prin serbări organizate în fiecare structură a școlii, la Școala Gimnazială Nr. 2 Hinchiriș, Școala Primară Nr.1 Cusuiș, precum și în 16 martie, la Festivalul Național „Omagiu pentru mama mea”, organizat în sala mare a Primăriei din Beiuș.

Preșcolarii și elevii de la Școala Gimnazială Nr. 1 Lazuri de Beiuș au organizat serbări de 8 Martie - Ziua Mamei, ca un omagiu adus ființei care le-a dăruit viață, oferindu-i în dar mărțișoarele și felicitările confecționate de ei sub atenta îndrumare a cadrelor didactice: prof. Bodin Irina, prof. Bogoșel Nicoleta, prof. Igna Maria, prof. Radac Adela, prof. Bercea Carmen, prof. Coroian Cristina, înv. Nastor Neli, prof. Băruția Daciana și înv. Ghiciu Lenuța.
„Omagiu pentru mama mea” – la Primăria Beiuș
Sâmbătă, 16 martie 2013, în sala mare a Primăriei din Beiuș, s-a desfășurat Festivalul Național „Omagiu pentru mama mea”.
Îmbrăcați în costume populare, preșcolarii îndrumați de doamnele prof. Bodin Irina și prof. Coroian Cristina, alături de elevi din clasele primare și gimnaziale, îndrumați de prof. Rădac Adela, au recitat poezii compuse de ei și au cântat despre ființa cea mai dragă lor, mama. (Carmen BERCEA)
FB cu felicitări!
Dragi copii, stimate cadre didactice, v-ați întrecut în a omagia ființa cea mai dragă, ridicându-vă astfel la înălțimea Măriei Sale.
Cine are mamă să o cinstească, să o iubească; cine nu o mai are să o pomenească și să-i aprindă o lumânare!
Voi, toți, meritați câte un FB cu felicitări! - Ovi
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Dumnezeu nu a putut fi pretutindeni, de aceea a creat mama!” 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

smbt, 24 august 2019