Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ziua de 8 Martie, sărbătorită în comuna Rieni

Mama, doar Mama!

Ziua de 8 Martie, sărbătorită în comuna Rieni

„Exista o ființă minunată față de care vom rămâne întotdeauna datori: mama.” Nikolai Alexeevich Ostrovsky

Luna martie marchează începutul primăverii, dar și al reînvierii naturii.Tot în această lună, pe 8 Martie, sărbătorim Ziua Internatională a Femeii, a mamei. Mama este ființa care ne este alături la bucuriile și necazurile vieții, prietenul nostru care ne sprijină necondiționat, prima ființă care ne strânge în brațe la venirea noastră pe lume. Cuvintele sunt prea puține pentru a exprima tot ceea ce simțim pentru mama. „Ziua Mamei” este un omagiu prea mic ce se aduce maternității. Nici recunoștința noastră, a tuturor, nu o poate răsplăti. Și nici monumentele ce i se ridică. O singură răsplată a îngăduit Providența, pentru altruismul neîngrădit al mamei, pentru jertfa ei cea mai mare, pentru virtutea ei cea mai frumoasă. E coroana de lauri a maternității: copilul.
De aceea, în fața provocării în  a le alege iubitelor mămici un dar sau un mărțișor frumos, serbările care au avut loc au fost darul copiilor pentru ele!
Astfel, vineri, 8 martie 2013 copiii și-au încântat mamele și auditoriul cu programele artistice prin care a fost marcată această zi specială.
Și în acest an, la activități a participat și dna director, prof.Liliana Balint, care a transmis tuturor să aibă parte de multă sănătate, de împliniri și desigur: La mulți ani! (Ioana Chiorean)

Trimite email

duminic, 16 iunie 2019