Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Am sărbătorit Ziua Familiei (a tatălui în special)

În Ziua Sfântului Iosif

Am sărbătorit Ziua Familiei (a tatălui în special)

Luna martie considerată de obicei „Luna Femeii”, elevii clasei a II-a de la Liceul „Don Orione” au transformat-o în LUNA FAMILIEI.

Dacă în data de 6 martie 2013 au fost așteptate mămicile și bunicuțele acestor copii minunați în sala festivă a liceului cu multe surprize, iată că marți, 19 martie, au fost invitați tăticii și bunicii pentru a li se spune un sincer LA MULÞI  ANI!
Această zi nu a fost aleasă întâmplător, ea coincide cu Ziua Sfântului Iosif. Cu această ocazie am vrut să înălțăm și o rugăciune către Sfântul Iosif, care este model de tată, soț și ocrotitorul familiilor.
 „Sfinte Iosife, tată purtător de grijă al lui Isus și soț preacurat al Mariei, care ți-ai trăit viața împlinindu-ți în mod desăvârșit chemarea, susținând prin munca mâinilor tale Sfânta Familie de la Nazaret, ocrotește-ne și pe noi care plini de încredere alergăm la tine.
Tu cunoști dorințele, necazurile și speranțele noastre.  Venim la tine, căci știm că vom afla în tine un puternic ocrotitor. Și tu ai cunoscut încercările, oboseala, truda; dar sufletul tău, plin de cea mai adâncă pace, a tresăltat de bucurie avându-l aproape pe Fiul lui Dumnezeu, încredințat ție, și pe Maria, preadulcea lui Mamă.
Ajută-ne să înțelegem că în munca noastră nu suntem singuri; să știm să-l descoperim pe Isus alături de noi, să-l primim prin har și să-l păstrăm cu fidelitate, așa cum ai făcut tu.  Dobândește-ne harul ca în familia noastră totul să fie sfințit, în iubire, în răbdare, în dreptate și în căutarea binelui pentru toți.  Amin.”
Elevii au pregătit, îndrumați de prof. Iohana Păscar, cântece, poezii, un tablou special pentru persoanele la fel de importante din viața noastră -tăticii/bunicii, dar și un dans minunat sub conducerea dnei prof. Teodora Demeter. În final, toți cei prezenți au fost invitați să savureze brioșele ornate cu mult drag de „micii bucătari” ajutați de dna Feher, dna Belea și dna Oros, cărora le mulțumim pentru implicarea în activitățile noastre și pentru ajutorul acordat. (Părintele Mihai Fechetă)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Am sărbătorit Ziua Familiei (a tatălui în special).

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 22 august 2019