Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Proiectul național „Dulce Românie, suflet românesc” (la a III-a ediție)

O nouă provocare!

Proiectul național „Dulce Românie, suflet românesc” (la a III-a ediție)

„Proiectul național „Dulce Românie, suflet românesc” a îndrăznit să-și propună să reînvie flacăra iubirii de neam și țară, de trecut.

Ne adresăm în special sufletului curat de copil, care exprimă întotdeauna cu sinceritate sentimentele pe care le nutrește, a declarat coordonatorul de proiect, dna prof. Diana Zlibuț (de la Școala Gimnazială „Dacia” din Oradea).
Acest proiect educativ se află la cea de-a treia ediție. Ediția a II-a, de anul trecut, a fost un succes. Aprobat în CAE, cu nr. 30644, poziția A3/3, proiectul s-a bucurat de participarea unui număr mare de elevi (1.453) și  de cadre didactice (341), din 21 de județe. S-au acordat: 145 de premii I, 212 premii II, 317 premii III și 309 mențiuni. Dar toți participanții au primit diplome de participare. Au fost organizate expoziții, care au fost vizitate de un mare număr de elevi, cadre didactice și părinți.
Lucrările elevilor se regăsesc în auxiliarul pentru orele de Limba română și Ed. plastică „Dulce Românie, suflet românesc”.
La ediția lansată vineri, 14 martie 2013, proiectul cuprinde și activități care se adresează atât elevilor, cât și cadrelor didactice și părinților.
Prima activitate este concursul național de creație literară și artistico-plastică intitulat „Dulce Românie, suflet românesc”.
Ca și la edițiile anterioare, sunteți invitați și așteptați să trimiteți lucrări pe adresa: proiectdidactic@yahoo.com (Roxy S.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Proiectul național „Dulce Românie, suflet românesc” (la a III-a ediție). 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 23 august 2019