Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Proiectul SNAC „Aproape de semenii noștri”

Micii voluntari ai clasei a II-a E

Proiectul SNAC „Aproape de semenii noștri”

În cadrul proiectului SNAC „Aproape de semenii noștri”, elevii clasei a II-a E de la Școala Gimnazială „Dacia”, coordonați de dna înv. prof. Aurelia Popovici, în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Bihor, prof. Claudia Trifa – coordonator SNAC și prof. logoped Simo-Ritter Csilla, au pregătit „Mărțișoare pentru fiecare”.

„Pornind de la scopul proiectului și anume cultivarea empatiei și altruismului la copiii cu dizabilități și totodată și la copiii sănătoși, elevii doamnei profesor Aurelia Popovici au confecționat mărțișoare, iar în prima zi a lui Mărțișor au împărțit mărțișoare pe stradă, în stația de tramvai, dar și în școală, copiilor cu dizabilități”, ne-a declarat dna prof. Claudia Trifa - coordonatorul SNAC.
„Prin acțiunea noastră, am dorit să aducem bucurii de 1 MARTIE copiilor cu dizabilități în primul rând, dar și altor copii și simpli cetățeni care ne-au ieșit în cale. Micii voluntari SNAC le-au confecționat cu mult drag și cu aceeași plăcere le-au și dăruit”, ne-a spus dna profesor Aurelia Popovici. (M.D.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Proiectul SNAC „Aproape de semenii noștri”.  

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 22 august 2019