Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La Școala din Tărcaia nu sunt probleme!

Comunicat de presă

La Școala din Tărcaia nu sunt probleme!

Ca urmare a unor articole recente apărute în presa locală referitoare la cazul Școlii Gimnaziale Nr. 1 din comuna Tărcaia, vă comunicăm următoarele:

În urma implicării Inspectoratului Școlar Județean Bihor, Primăria  comunei Tărcaia și Consiliul Local, prin președintele Comisiei de Învătământ și prin primarul localității, au solicitat avizul conform pentru funcționarea rețelei unităților de învățământ primar de stat, pentru anul școlar 2013-2014, la nivelul comunei Tărcaia. Aviz conform care va fi acordat de Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Bihor.
Menționăm faptul că neemiterea avizului conform până în momentul de față nu a implicat nici o disfuncționalitate în funcționarea unității de învățământ cu personalitate juridică, Școala Gimnazială Nr. 1 din comuna Tărcaia și a structurilor arondate, acest aviz stând la baza hotărârii de Consiliu Local, pentru anul școlar 2013-2014, care va intra în vigoare începând cu 1 septembrie 2013.
De asemenea, în nici un moment nu s-a pus problema ca dascălii să fie trimiși în somaj, iar elevii să studieze la alte unități școlare din zonă.
Pentru o informare corectă a opiniei publice, vă rugăm să luați în considerare  informațiile pe care vi le-am furnizat mai sus.
Claudiu Damian – purtătorul de cuvânt al I.S.J. Bihor

Trimite email

luni, 24 iunie 2019