Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cercul pedagogic la Școala Gimnazială Nr. 1 Chijic, comuna Copăcel

Vineri

Cercul pedagogic la Școala Gimnazială Nr. 1 Chijic, comuna Copăcel

Vineri, 29 martie 2013, la Școala Gimnazială Nr.1 Chijic, s-a desfășurat activitatea Cercului pedagogic al profesorilor de Limba și literatura română din sectorul Oradea Sud, condus de dl prof. Diaconescu Gheorghe.

Tema cercului a fost ,,Metode și procedee de eficientizare a predării limbii române”. În cadrul acestei teme s-au desfășurat: lecție demonstrativă la clasa a VIII-a, susținută de dna prof. Mudura Ioana-Ancuța, de la Școala Chijic,  cu un referat pregătit de dna prof. Hinț Florentina, de la Școala Bălaia, precum și noutăți  transmise de  I.S.J. Bihor, urmate de discuțiile tematice.
În paralel, s-a desfășurat și activitatea Cercului pedagogic al învățătorilor, la nivel de comisie metodică, condus de către dna prof. Bronț Florica-Crina,  având ca temă „Metode de pregătire diferențiată a elevilor pentru a asigura creșterea calității actului educațional”. Toate cadrele didactice au prezentat materiale variate referitoare la tema cercului; de asemenea, au realizat o expoziție cu lucrările copiilor din toate structurile unității. Directorul școlii, dna prof. Ungur Maria, primarul comunei, dl ec. Gurău Liviu și colectivul profesoral au creat un mediu propice desfășurării activității și au primit cu ospitalitate și interes oaspeții.
Activitățile desfășurate au fost pregătite cu seriozitate și competență, punând în valoare un crâmpei din activitatea cadrelor didactice de la Școala Gimnazială nr. 1 Chijic. S-a constatat că există conlucrare între autoritățile locale, conducerea școlii, cadrele didactice și părinți. (Mariana Ion)

Trimite email

duminic, 25 august 2019