Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Micii pictori de la Școala Gimnazială „Iosif Vulcan” Holod

În săptămâna 1-5 aprilie

Micii pictori de la Școala Gimnazială „Iosif Vulcan” Holod

În săptămâna în care toți elevii doresc să știe cât mai multe și să fie cei mai buni, elevii claselor V-VIII de la Școala Gimnazială „Iosif Vulcan” din Holod au dovedit faptul că pentru a realiza ceva, pe lângă dorință, mai e nevoie de multă muncă și răbdare.

Rodul muncii acestor mici pictori cu perspective mari s-a concretizat într-o frumoasă expoziție de icoane pictate pe sticlă.
Sub coordonarea domnului profesor Iuonoi Aurel, a doamnei profesor consilier educativ—Gheban Diana și a cadrelor didactice Paul Călina și Pereș Mircea, elevii școlii noastre au realizat cu multă trudă și răbdare icoane pictate pe sticlă ilustrându-L pe Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Fecioara Maria, îngeri,
Expoziția a fost un bun prilej de a ne reuni începând cu doamna director Anca Goga, cadrele didactice din școală, părinți, foști și actuali elevi, și a ne aduce aminte de latura spirituală, de Sărbătorile Pascale care se apropie și de gândul simplu de la care pornește schimbarea, acela de a fi mai buni.
Cu zâmbete pe buze și bucurie în suflete, micii noștri pictori au atins și au încălzit nu doar sticla pe care au pictat, ci și privirile și inimile celor care ne-au trecut și ne vor trece pragul.
Consilier educativ Gheban Diana

Trimite email

duminică, 31 mai 2020