Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

O excursie în Depresiunea Binșului

În săptămâna „Să știi mai multe, să fii mai bun!”

O excursie în Depresiunea Binșului

În săptămâna 1-5 aprilie 2013, numită „Să știi mai multe, să fii mai bun!”, 35 de elevi din clasele a X-a G și a XI-a B, de la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul” din Oradea, coordonați de dna prof. ec. Ile Larisa, în colaborare cu dnele prof. ec. Pop Fele Camelia, Iorga Georgeta și Boroș Isabella, au decis să pornească într-o zi ploioasă de primăvară (în 4 aprilie 2013), cu autocarul, pe meleagurile Binșului, pentru vizitarea peșterii Meziad și a peșterii Farcu de la Roșia.

Excursia s-a dovedit a fi o reușită lecție de geografie și biodiversitate, dar și o ocazie excelentă de socializare și comunicare (elev-elev; elev-profesor). Elevii s-au declarat încântați după cum putem afla citind pe site-ul de socializare Facebook: *Claudiu Morariu: „Frumos grup am avut”, „Bravo Agenției de Turism (...)” *Răzvan Pentie: „Niște ghizi....de nota 200”. Mulțumim doamnelor profesoare, ptr. sfaturile primite și răbdarea de care au dat dovadă pe parcursul excursiei, nota 10*. La această escapadă superbă și-a adus contribuția Agenția de Turism (... ) din Oradea și cele două domnișoare drăguțe, în calitate de ghid turistic: Adina Ignat și Mirela Urs.
În calitate de profesor însoțitor și fiică a Binșului, m-am simțit acasă, acolo unde există tradiție, omenie, respect, ospitalitate și multă iubire pentru natură. (prof. ec. Iorga Georgeta)

Trimite email

miercuri, 23 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.