Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Călătorie în lumea cărților”

De Ziua Mondială a Cărții pentru Copii și Tineret

„Călătorie în lumea cărților”

Este numele sub care s-a desfășurat activitatea dedicată Zilei Mondiale a Cărții pentru Copii și Tineret din 2 aprilie 2013, din cadrul proiectului educativ „Cartea, prietena tuturor”.

La această activitate au participat elevi din clasa a III-a A, coordonați de dl. înv. Ioan Lațcău, clasa a X-a D, coordonați de dna. prof.  Filip Otilia de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” și preșcolarii grupei mari A, coordonați de dna. educatoare Mariana Niulaș, de la Grădinița Nr. 45 – „Ion Creangă” din Oradea.
Prima parte a activității s-a desfășurat la grădiniță, unde elevii clasei a III-a și a X-a au citit povești preșcolarilor, după care au desenat împreună cu aceștia personaje și secvențe din poveștile citite.
A doua parte a activității s-a desfășurat la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai”,  filiala „Dacia”, unde elevii mai mari le-au prezentat preșcolarilor importanța lecturii în actul educațional, evidențiind faptul că lectura poate fi și un mod plăcut și util de petrecere a timpului liber.
Prof. Otilia Filip
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Călătorie în lumea cărților”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 23 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.