Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Activități variate și interesante, pe gustul copiilor, la Grădinița Nr. 55

„Să știi mai multe, să fii mai bun!”

Activități variate și interesante, pe gustul copiilor, la Grădinița Nr. 55

Activitățile derulate în perioada 1-5 aprilie 2013, la Grădinița Nr. 55 Oradea (director - prof. Popu Angela), au fost cuprinse în calendarul proiectului educativ „Să știi mai multe, să fii mai bun!” Ele au fost variate și interesante, pe gustul copiilor.

Astfel,  ziua de luni, a fost dedicată întâlnirii cu d-nul polițist Flaviu Iova, care le-a prezentat copiilor diverse filmulețe educative pe teme de circulație, activitate presărată cu jocuri interactive legate de regulile de bază ale micului pieton; ziua de marți a debutat cu o plimbare prin cartierul Ioșia, cu scopul de a observa schimbările din natură în anotimpul primăvara; miercuri și-au testat deprinderile artistico-plastice printr-un concurs de pictură a personajelor din lumea poveștilor; joi au avut loc diverse jocuri și întreceri sportive, iar vineri, preșcolarii s-au deplasat la Biserica Ortodoxă Sfântul Nicolae, pentru a putea fi împărtășiți de către preotul paroh Măluțan Gheorghe. Activitățile educative au continuat în grădiniță, unde copiii au avut parte de o întâlnire interactivă cu domnișoara Biriș Lavinia, studentă la Stomatologie, care i-a familiarizat pe copii cu tehnica periajului corect, a încurajat vizita la controlul stomatologic anual al copiilor și le-a dat sfaturi pentru o alimentație sănătoasă.
Protagoniștii acestor ,,altfel” de activități au fost preșcolarii celor opt grupe, îndrumați de doamnele educatoare: Șipoș Natalia, Florescu Cornelia, Cardoș Mărioara, Vidican Mihaela, Ungur Zoreana, Faragău Irina, Jakab Corina, Filip Manuela, Șerban Florina, Filip Larisa, Ruzsa Natalia, Ghiuro Natalia, Simai Mihaela, Marinescu Meda și Găvruța Dana. (Mihaela Vidican & Natalia Șipoș)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Activități variate și interesante, pe gustul copiilor, la Grădinița Nr. 55.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 1 octombrie 2020

Poza zilei

Câștigă o tabletă Smart!

La împlinirea a 20 de ani de activitate,
Universitatea Agora din Oradea organizează un concurs pentru elevii claselor a XII-a
Dacă ești elev în clasa a XII-a și dorești să câștigi o tabletă Smart, urmează cei trei pași:
1. Cere o recomandare dirigintelui tău.
2. Redactează un eseu-prezentare cu titlul ,,Dăruiește învățătură"!
3. Scanează sau fotografiază recomandarea și eseul și trimite-le pe adresa de email: agora20@univagora.ro.
Fii conectat! Fii învățat!
Și tu ai dreptul la educație!