Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Excelență în educația antreprenorială la Colegiul Economic Partenie Cosma

Diplomă de excelență dlui director Virgil Blage

Excelență în educația antreprenorială la Colegiul Economic Partenie Cosma

Promovarea excelenței în educația antreprenorială și-a găsit casă la Colegiul Economic „Partenie Cosma”.

Aceasta este o parte a motivației acordării diplomei pentru excelență în educație antreprenorială de către Junior Achievement directorului colegiului, Virgil Blage, în cadru festiv, vineri, 26 aprilie 2013

Sub egida promovării excelenței în educație au avut loc în cadrul colegiului mai multe manifestări: lansarea centrului de excelență în educație antreprenorială, inaugurarea cabinetului mobil de informatică dedicat educației antreprenoriale, promovarea programelor Junior Achievement – Learning by doing și schimbul de experiență în cadrul parteneriatului româno-belgian, aflat la a VI-a ediție.
La eveniment au luat parte președintele Consiliului Județean Cornel Popa, prefectul Claudiu Pop, șeful Inspectoratului Școlar Județean Bihor - Daniel Negrean, șefa Parcului Industrial Eurobusiness, Delia Ungur și reprezentantul Junior Achievement România - Dorin Călin.
Ca parte a promovării programelor Junior Achievement, reprezentantul Junior Achievement România, Dorin Călin, a prezentat profesorilor de specialitate programele de educație antreprenorială Junior Achievement, modalitățile de accesare a acestor programe și beneficiile pe care acestea le aduc elevilor în formarea lor profesională. Elevii au șansa să parcurgă drumul unui antreprenor, de la dezvoltarea unei idei de afaceri la materializarea ei pe piață și de ce nu, la realizarea profitului, elemente pe care sistemele virtuale de educație antreprenorială nu le pot încă încorpora
Ca o exemplificare a programelor dezvoltate de Junior Achievement, șapte firme ale elevilor din cadrul Colegiului Tehnic „Alexandru Roman” din Aleșd și-au expus ideile de afaceri în amfiteatrul Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai”. Cele mai bune idei de afaceri au fost premiate (Premiul I, Cheap and Cold; Premiul II, Remideco SRL, Premiul III, SC Woody SRL).
Prof. Ramona Breazdău
Foto: Ing. Kalmar Florin
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Excelență în educația antreprenorială la Colegiul Economic Partenie Cosma.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 5 august 2020